Date Event
Jul 28, 2019 1:30 PM Worship Ride details
Aug 1, 2019 6:30 PM LIVE DJ 90's RIDE with Dj Scubasteve details
Aug 23, 2019 6:00 PM KTX Party Ride details

Our Live class schedule. All Class times Eastern. Note that you must cancel your bike reservation 12 hours in  advance of class start time to receive the ride credit back to your account. For our On-Demand schedule, please check the Echelon Fit App. 

Sun7.21 Mon7.22 Tue7.23 Wed7.24 Thu7.25 Fri7.26 Sat7.27
45 Cycle Brianna 9:00 AM 45 Min
Endurance Flex Bike Class Nicole 10:30 AM 45
30 Cycle Patricia 11:00 AM 30 Min
30 Cycle Rachel 12:00 PM 30 Min
 
45 Cycle Amber 6:00 AM 45 Min
Bootcamp Amber 7:00 AM 30
Free Ride/Flex Bike 20 Nicole 8:30 AM 20
Free Ride/30 Nicole 9:00 AM 30 Min
Free Ride/45 Eden 12:30 PM 45 Minutes
FREE ENCORE CLASS ENCORE RIDE 4:00 PM 45
45 Cycle SEden 5:30 PM 45 Min
Free Ride/30 Patricia 6:00 PM 30 Min
45 Cycle Patricia 6:45 PM 45 Min
 
Free Ride/20 SShelley Meredith 6:00 AM 20 Min
Free Ride/Flex Bike 20 SShelley Meredith 6:30 AM 20
30 Cycle Megan 8:15 AM 30 Min
Free Ride/20 Casandra 9:30 AM 20 Min
Vinyasa Flow Ginny 10:30 AM 30 Minutes
Free Ride/45 Brianne 12:30 PM 45 Minutes
FREE ENCORE CLASS ENCORE RIDE 2:00 PM 30
FREE ENCORE CLASS ENCORE RIDE 4:00 PM 30
30 Cycle Eden 5:00 PM 30 Min
Pilates Teresa 5:30 PM 30
30 Cycle Nicole 6:00 PM 30 Min
Free Ride/Flex Bike Nicole 6:45 PM 30 Min
45 Cycle Megan 7:00 PM 45 Min
 
Ride/HIIT Combo Class Jama 6:00 AM 60 Min
45 Cycle Megan 8:00 AM 45 Min
Free Ride/30 Shelley Meredith 10:00 AM 30 Min
Free Ride/Flex Bike Shelley Meredith 11:00 AM 30 Min
Free Ride/45 Missy 12:00 PM 45 Minutes
FREE ENCORE CLASS ENCORE RIDE 2:00 PM 30
FREE ENCORE CLASS ENCORE RIDE 4:00 PM 30
HOLY HIIT Jaime 5:00 PM 30
Connect 40 Casandra 5:30 PM 40
Free Ride/Flex Bike Megan 6:15 PM 30 Min
45 Cycle Lyall 7:00 PM 45 Min
 
45 Cycle Amber 6:00 AM 45 Min
30 Cycle Megan 8:15 AM 30 Min
Free Ride/30 Nancy 10:30 AM 30 Min
Free Ride/45 Brianne 12:30 PM 45 Minutes
FREE ENCORE CLASS ENCORE RIDE 2:00 PM 30
Free Ride/Flex Bike SShelley Meredith 4:30 PM 30 Min
45 Cycle Janet 5:30 PM 45 Min
30 Cycle Nicole 7:15 PM 30 Min
 
30 Cycle Janet 6:30 AM 30 Min
30 Cycle Brianna 7:15 AM 30 Min
Free Ride/Flex Bike Megan 8:15 AM 30 Min
Bootcamp Jaime 9:00 AM 30
Free Ride/30 Nicole 9:00 AM 30 Min
Double Whammy/Warm up Missy 11:30 AM 25
Free Ride/Flex Bike Nancy 11:30 AM 30 Min
FREE ENCORE CLASS ENCORE RIDE 2:00 PM 45
45 Cycle Eden 5:00 PM 45 Min
 
Cycle Sweatfest SCasandra 8:00 AM 60 Min
45 Cycle Brianna 9:15 AM 45 Min
Flex 45 Amy 9:30 AM 45
HOLY HIIT! Brianna 10:15 AM 30 Min
Bootcamp Jaime 10:50 AM 30
Beginners Class Brian 11:30 AM 30
45 Cycle Rachel 2:00 PM 45 Min