Our Live class schedule. All Class times Eastern. Note that you must cancel your bike reservation 12 hours in  advance of class start time to receive the ride credit back to your account. For our On-Demand schedule, please check the Echelon Fit App. 

Sun10.27 Mon10.28 Tue10.29 Wed10.30 Thu10.31 Fri11.01 Sat11.02
45 Cycle Brianna 9:00 AM 45 Min
Free Ride/Flex Bike Patricia 11:00 AM 30 Min
Stretch Plus Patricia 11:45 AM 20
30 Cycle SAmy 12:00 PM 30 Min
 
45 Cycle Amber 6:00 AM 45 Min
HIIT 20 Amber 7:00 AM 20
30 Cycle Amy 7:15 AM 30 Min
Free Ride/Flex Bike 20 Nicole 8:30 AM 20
Free Ride/30 Nicole 9:00 AM 30 Min
Gentle Yoga Christy 9:30 AM 30 Minutes
30 Cycle Marsha 12:30 PM 30 Min
Class En Espanol Maria 2:00 PM 30 Min
20 Cycle Janet 4:00 PM 20 Min
20 Cycle Janet 4:35 PM 20 Min
45 Cycle Brian 5:30 PM 45 Min
Free Ride/Flex Bike Patricia 6:00 PM 30 Min
Halloween Ride Patricia 6:45 PM 45 Min
 
20 Cycle Shelley 6:00 AM 20 Min
Free Ride/Flex Bike 20 Shelley 6:30 AM 20
30 Cycle Casandra 7:00 AM 30 Min
30 Cycle Megan 8:15 AM 30 Min
Pilates Casandra 8:40 AM 30
45 Cycle Casandra 9:30 AM 45 Min
Vinyasa Flow Ginny 10:30 AM 30 Minutes
Barre Marsha 11:30 AM 30 Min
Free Ride/45 Brianne 12:30 PM 45 Minutes
FREE ENCORE CLASS ENCORE RIDE 2:00 PM 30
Pilates Teresa 3:45 PM 30
20 Cycle SMaria 4:00 PM 20 Min
30 Cycle SMarsha 5:00 PM 30 Min
30 Cycle Nicole 6:00 PM 30 Min
Free Ride/Flex Bike Nicole 6:45 PM 30 Min
Halloween Ride Megan 7:00 PM 45 Min
 
Ride/HIIT Combo Class Jama 6:00 AM 60 Min
45 Cycle Megan 8:00 AM 45 Min
Free Ride/Flex Bike Missy 11:00 AM 30 Min
Class En Espanol Maria 11:00 AM 30 Min
Free Ride/45 Missy 12:00 PM 45 Minutes
Barre Missy 1:00 PM 30 Min
FREE ENCORE CLASS ENCORE RIDE 2:00 PM 30
FREE ENCORE CLASS ENCORE RIDE 4:00 PM 30
HIIT The Weights Jaime 5:00 PM 30
Connect 40 Casandra 5:30 PM 40
Free Ride/Flex Bike Megan 6:00 PM 30 Min
Halloween Ride Rachel 7:00 PM 45 Min
 
45 Cycle Amber 6:00 AM 45 Min
Bootcamp Amber 7:00 AM 30
30 Cycle Megan 8:15 AM 30 Min
Vinyasa Flow Ginny 10:30 AM 30 Minutes
Barre Marsha 11:30 AM 30 Min
Free Ride/45 Brianne 12:30 PM 45 Minutes
FREE ENCORE CLASS ENCORE RIDE 2:00 PM 45
Bootcamp Jaime 2:15 PM 30
Pilates Teresa 3:45 PM 30
Black Cats & Witches Hats Ride Amy 5:00 PM 30 Min
45 Cycle Janet 5:30 PM 45 Min
Tone City Rachel 6:30 PM 30
Halloween Ride Nicole 7:15 PM 30 Min
 
Free Ride/Flex Bike 20 Jama 6:00 AM 20
Stretch Plus Jama 6:30 AM 20
30 Cycle Janet 6:30 AM 30 Min
30 Cycle Brianna 7:15 AM 30 Min
Free Ride/Flex Bike Megan 8:15 AM 30 Min
Free Ride/30 Nicole 9:00 AM 30 Min
20 Cycle Nicole 10:00 AM 20 Min
Connect 20 Missy 11:30 AM 20 Min
45 Cycle Missy 12:00 PM 45 Min
Barre Missy 1:00 PM 30 Min
20 Cycle Megan 1:30 PM 20 Min
20 Cycle Megan 2:15 PM 20 Min
HIIT 20 Eden 4:30 PM 20
45 Cycle Eden 5:00 PM 45 Min
 
45 Cycle Amber 8:00 AM 45 Min
45 Cycle Brianna 9:15 AM 45 Min
Flex 45 Amy 9:30 AM 45
30 Cycle Amy 10:30 AM 30 Min
Bootcamp Jaime 11:15 AM 30
Beginners Class Brian 11:30 AM 30
45 Cycle Rachel 2:00 PM 45 Min